Traprenovatie: een stralende trap met led-verlichting strips

Eens in de zoveel tijd kan je trap wel een upgrade gebruiken. Bij een traprenovatie wordt er niet alleen gekeken hoe de levensduur van de trap verlengt kan worden, maar ook naar de uitstraling van de trap. Met een aantal kleine aanpassingen ziet je trap er weer als nieuw uit. De keuze voor led-verlichting strips helpen hierbij en passen uitstekend binnen het plaatje van een traprenovatie. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een traprenovatie en hoe led verlichting strips voor een stralende trap zorgen.

Wat is een traprenovatie?

Bij een traprenovatie wordt er gekeken hoe de levensduur van je huidige trap verlengt kan worden. Een trap die verouderd is vaak nog niet aan vervanging toe. Sterker nog, het is zonde van het geld om een nieuwe trap te kopen. Met een traprenovatie ziet je trap er weer uit als nieuw en kun je er weer jaren tegenaan. Waarom dan niet voor een traprenovatie kiezen? Bij een traprenovatie worden er verschillende acties ondernomen, zoals het opnieuw bekleden, verven, bepaalde onderdelen vervangen of bijvoorbeeld led-verlichting strips toevoegen. Loop bij een traprenovatie bedrijf een showroom binnen en je krijgt een beter beeld van de mogelijkheden. Ook kunnen vrienden en familie die ervaring hebben met een traprenovatie je hier meer over vertellen. 

Waarom voor led verlichting strips kiezen?

Led verlichting strips laten de trap er niet alleen mooier uit zien, het zorgt ook nog eens voor een veiligere leefomgeving, doordat je de traptreden in het donker beter kunt zien. Hoeveel mensen vallen wel niet van de trap? Met de juiste trapverlichting kan dit voorkomen worden. De led verlichting strips kunnen op verschillende spots geplaatst worden, denk aan onder de traptreden, op de traptreden, in de muur of in de stootborden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de strips aan de trapleuning te plaatsen. De strips zijn eenvoudig te installeren en het grote voordeel is dat ze weinig energie verbruiken. Zo kun je ze de hele nacht aan laten staan zonder dat je je druk hoeft te maken om de energierekening. Overtuigd? Kies dan voor een traprenovatie met led verlichting strips. 

De voordelen van led-verlichting strips

Waarom voor led-verlichting strips kiezen? Nou het gebruik voor led-verlichting levert nogal wat voordelen op. Zo kun je de strips op elke willekeurige plaats installeren, zijn ze energiezuinig en dus goed voor de portemonnee, hebben ze een lange levensduur, zijn ze niet breekbaar en kunnen ze s’nachts eenvoudig gedimd worden mocht dat mogelijk zijn. Eveneens zijn de lampen kindvriendelijk aangezien ze niet warm worden.