Over ons

sidekix-media-5O-KFVmKSjY-unsplash

Dit zij wij

Online woninginrichting heeft wortels diep onder water

Online woninginrichting werd bijna 10 jaar geleden opgericht als een uitloper van een bedrijf dat ultramoderne 3D-onderwatervisualisaties maakt. De technologie die wordt gebruikt bij het ontwerp van booreilanden is opnieuw vormgegeven en geoptimaliseerd voor het weergeven van binnenaanzichten van huizen en appartementen. De visie erachter is – toen en nu – om iedereen in staat te stellen zijn huis online te visualiseren.

Het innovatieve aan onze oplossing: als een project eenmaal in ons systeem zit, kunnen met slechts een paar klikken de meest uiteenlopende visualisaties in premium kwaliteit worden gerealiseerd. Plattegronden in 2D, plattegronden met hoge resolutie in 3D en interactieve live 3D plattegronden, evenals indrukwekkende 3D-foto’s en Online woning in richting 360 graden panorama-uitzichten kunnen eenvoudig worden gemaakt. We willen blijven innoveren met als doel het meest gebruiksvriendelijke, gemakkelijkste platform te zijn om coole, moderne plattegronden en interieurs te creëren.

Online woninginrichting is een privébedrijf dat eigendom is van Viking Ventures en moederbedrijf Torrey Pines AS. De oprichters, onze belangrijkste investeerder en ik zijn allemaal ‘oude rotten’ in de software- en 3D-visualisatie-industrie

Dit ben ik

Hé, mijn naam is Trond en ik ben de directeur van online woninginrichting, in Nederland, waar het hoofdkantoor van ons kleine bedrijf is gevestigd. Ik ben verheugd dat steeds meer mensen lid worden van onze groeiende gemeenschap van liefhebbers van interieurontwerp en plattegronden.

Online woninginrichting is een plattegrond en ruimteplanner waarmee u plattegronden kunt maken, inrichten en decoreren om uw huis in verbluffend 3D weer te geven.

Duizenden huiseigenaren, liefhebbers van interieurontwerp, vastgoedprofessionals en nog veel meer gebruiken Online woninginrichting al om hun plattegronden en projecten te maken.