Krijg een nieuw interieur met een app

Je huis inrichten moet leuk zijn, geen karwei. Met behulp van technologie kun je gemakkelijk inspiratie opdoen voor je home make-over zonder ooit je bank te verlaten. Bekijk deze drie apps waarmee je het interieur van je huis nieuw leven inblaast.

  1. Pinterest
    Deze app behoeft geen introductie; het is een krachtpatser als het gaat om wooninspiratie. Met miljoenen foto’s gecategoriseerd op onderwerp, vind je vast en zeker iets wat je aanspreekt. En als je niet weet waar je moet beginnen, typ je gewoon iets vaags in zoals “gezellige woonkamer” en kijk je welke ideeën je krijgt. U kunt zelfs pins opslaan voor later of hele borden maken gewijd aan uw droom renovatie project.
  2. Houzz
    Houzz is vergelijkbaar met Pinterest omdat het eigenlijk een gigantische database is van foto’s van woninginrichting. Maar wat het onderscheidt is de focus op het verbinden van gebruikers met professionals in de branche. Dus, als je een foto vindt van een woonkamer die je absoluut geweldig vindt, is de kans groot dat je de ontwerper kunt vinden die deze heeft gemaakt en hem om hulp kunt vragen bij het creëren van iets vergelijkbaars in je eigen huis. Daarnaast heeft de app ook een ingebouwde marktplaats waar je meubels en decoratieve artikelen van winkels over de hele wereld kunt kopen
  3. ColorSnap
    Een van de moeilijkste onderdelen van herinrichten is het kiezen van complementaire kleuren, maar met deze app heb je alleen een foto nodig. Upload gewoon een foto van een kamer in uw huis en ColorSnap genereert een kleurenpalet op basis van de tinten op de foto. U kunt zelfs rechtstreeks vanuit de app verfstalen bestellen, zodat u verschillende kleuren kunt uitproberen voordat u een kleur kiest. En maak je geen zorgen, weg zijn de dagen van verf chips- deze monsters geven u een veel beter idee van hoe de kleur zal uitzien zodra toegepast op een hele muur (of meerdere muren).

Conclusie

Tegenwoordig is er een app voor alles, zelfs voor het opknappen van je huis! Met deze drie apps binnen handbereik heb je alles wat je nodig hebt om van je ruimte iets heel bijzonders te maken. Dus waar wacht je nog op? Uw droomhuis makeover wacht.